Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

En una cerimònia quasi espartana s’inaugura l’ hospital d’Inca.

xramis | 26 Febrer, 2007 08:34

Evidentment, en aquest cas, tant el Govern Balear com l’ajuntament amb volgut fe una cerimònia senzilla, sense cap dispendi extra, sense cap foto, ni cap comilona; per que han reconegut que es una obra de tots i per tots.

 

Per això, han evitat fer jornades de portes obertes, durant més d’una mesada, per dur gratuïtament a totes les associacions de tercera edat de la contrada per oferir-los apart de la concebuda visita una petit àgape que sempre va bé.

 

Tampoc i per una vegada, no han omplint els carrers i carreteres amb publicitat canviant segons la proximitat a la inauguració oficial.

 

De cap de les maneres s’han atrevit a enviar cartes personals a tots els afectats, uns 128.000, anunciant el feliç esdeveniment.

 

Menys encara, s’han atrevit a fer coincidir els colors identificatius del partit a qui devem aquesta obra sense , amb les de la publicitat realitzada.

 

No han ni pensat, encarregar un llibre i fer la corresponent presentació multitudinària amb la picada corresponent, a un autor conegut per la seva independència política,  en el que altres s’haurien atrevit a criticar la incompetència i manca de implicació dels adversaris, destacant els mèrits i llàgrimes soferts durant anys de dura lluita pel be públic; adjuntat aquest reportatge familiar que tots voldríem mostrar a qualque amic desprevingut.

A més a més, en una prova més de la seva integritat i senzillesa, no han ni pensat en fer, inaugurar, amb el aperitiu concebut un monument  al efecte.

 

I no, vos podria dir el que altres haurien fet en la inauguració a pesar de que els metges haguessin anunciat mobilitzacions, en el cas, que se’ls obligués obrir sense tot els mitjans imprescindibles per donar un adequat servei, enlloc d’una senzill i entranyable acte com el previst per tant nobles persones.

 I es que hi ha gent que només sap criticar, enlloc de reconèixer, que amb ells es va rompre el motllo.    
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb