Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

Incompliment reiterat del les ordenances municipals per part del PP d'Inca

xramis | 16 Febrer, 2007 08:13

 

Una vegada més l’equip de govern del PP d’Inca es vota les ordenances municipals  de renous i obres, tal com ja ho va fer amb les obres del pas soterrat de les vies del tren i permet la realització d’obres durant el vespre del cap de setmana.

 

Cal fer memòria de les molèsties que varen produir les obres de soterrament del carrer Germanies als veïnats de la zona, al treballar dia i nit durant setmanes provocant que els més afortunats es desplacessin a les seves segones residències durant el temps que es va prolongar les obres. 

 

Els problemes que esta produint aquestes obres son constants tan pels residents com pels locals comerciants que han vist reduït les seves ventes en més d’un 60%, segons  fonts consultades, sense que el PP hagi fet res per pal·liar aquesta situació que es prolongar des de fa mes d’un any i mig.

 

Curiosament des l’equip de govern del PP des fa alguns mesos s’han donat ordres per interposar denuncies i les corresponents sancions als constructors privats que incompleixen l’horari de treball estipulat a l’ordenança municipal.

 

Precisament l’ordenança municipal de renous redactada i aprovada pel PP, suposa un control estricte dels horaris permesos per la realització d’obres, concretament únicament permet la realització d’obres en el termini compres entre les 8h. i les 13 h i de les 15h a les 20 h. únicament els dies laborals prohibint expressament els treballs de construcció en horaris nocturns, els dissabtes i dies festius.  

 

Malgrat això, les molèsties col·laterals que esta produint aquesta obra des de fa mesos s’intenten minimitzar per part del batle Pere Rotger, qui per altre part no ha tingut cap remordiment per firmar diversos decrets autoritzant a l’empresa constructora a incomplir l’ordenança municipal vigent.

El cas més clar va ser el tancament del centre d’Inca a conseqüència de la instal·lació de les grues d’aquesta obra quant també es trobava tancada l’artèria principal de la ciutat per les obres de substitució de la xarxa de fecals produint un col·lapse circulatori en tota la ciutat al que per altre part ja en te acostumat aquest equip de govern.  

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb