Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

La desídia del PP inquer retarda les obres de la nova escola en més 4 mesos..

xramis | 13 Febrer, 2007 14:03

A pesar de les declaracions fetes pels dirigents locals del PP els informes emesos per diferents institucions demostren d’una forma irrefutable que l’equip de govern va fe cas omís dels requeriments que els sol·licitaven la realització de diverses obres abans del mes de juny. Així, el director tècnic del IBISEC, sr. Domingo Llull, va dirigir una comunicació al ajuntament d’Inca en la que advertia al ajuntament que era del tot necessari que a principis del més de juny, es retiressin tots els elements que graven el solar, recordant que de no ser així no es podria signar l’acta de replanteig i per tant es produiria la demora de les obres.

Afegint que s’adjuntava plànol on es podia comprovar que la línia de mitja tensió que creua el solar, afectant a tres límits del solar, es un impediment per la instal·lació de grues d’obra. No obstant això dia 25 d’agost , una vegada posada la primera pedra del nou centre escolar,  es varen reunir a l’obra el director tècnic del IBISEC, el tècnic director de les obres i el representant  de l’empresa constructora  per emetre l’acta de replanteig resultant negativa aquesta acta motiu pel que es va indicar que no es podien començar les obres. 

En aquest escrit es reiteraven les circumstàncies que impedien la realització de les obres entre les que destacaven la supressió de la línea eléctrica de mitja tensió, el proveïment dels serveis mínims d’urbanització definició de rasants, alineacions del solar, servei d’aigua, energia elèctrica previ soterrat la línia de mitja tensió. Més clar resulta el darrer paràgraf, on el Institut Balear d’infraestructures adverteix a  l’equip de govern “Es hora de començar a fer feina. Li demanem que designi a qualque persona, amb poder abastament... per tal d’acceptar: a) la despesa del desbrossament ..b) doni conformitat a les alineacions.           

  Tot apunta que l’equip de Govern inquer ha volgut mantenir un pols amb els representants de la Conselleria d’Educació, provocant un nou conflicte institucional motivat per les despeses de les obres que finalment els responsables municipals han decidit abonar desprès, d’ocasionar aquest nou retràs de les obres i perill pels treballadors.

 I es ara quan des de el PP s’acusar al PSOE de voler aturar les obres quan el retràs de les obres es deu única i exclusivament a la seva deixadesa e incompetència. Pel que fa a les manipulacions fotogràfiques, això només o poden pensar els autors dels fotomuntatges que es varen veure a l’exposició Inca Avui  o els que es membres del equip de govern que ni viuen a Inca, ni estan on haurien d’estar...

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb