Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

El PP redueix el sou dels funcionaris.

xramis | 30 Abril, 2012 14:55

El partit Popular, ha tornat ha mentir a tots els ciutadans, si fa pocs dies anunciava que els sous dels funcionaris no baixarien, avui el sr. Bauzá ha anunciat una pujada encoberta.

 (Segueix)

Vacances a Suïssa, atur a Balears.

xramis | 28 Abril, 2012 14:38

Mentre Bauza gaudeix d'unes vacances a Suïssa, en companyia de companys de partit, pagades pels abnegats ciutadans Balears arriba al 28,1% d'aturats, 4 punts per sobre de la mitjana de la resta del país.  (Segueix)

Aquestes eren les claus de Rajoy i Bauzá per solucionar el fracàs escolar?

xramis | 17 Abril, 2012 21:13

El PP prometia la lliure elecció de centre, però no deia que el batxillerat seria de pagament o que molts centres només tindrien una modalitat de batxillerat; ara no és que puguin triar el centre és que no tindran més remei que triar el centre segons el batxillerat que vulguin realitzar.

 (Segueix)

La prepotència i ignorància del govern central no té límits.

xramis | 16 Abril, 2012 20:09

El govern en relació a l'expropiació de Repsol-YPF pel govern d'Argentina ha tingut la desvergonya d'afirmar que ells no improvisen a diferència de governs anteriors.

La veritat és que estan fent el ridícul més expantos, al mateix temps que estan destruint el teixit econòmic i social d'aquests país a marxes forçades.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb