Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

El dret a discrepar

xramis | 10 Febrer, 2012 18:00

Casualment avui la vocal del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) Margarita Robles  i el president del Tribunal Superior de Justícia del País Basc (TSJPV), Juan Luis Ibarra, han intervingut en el "Fòrum Europa. Tribuna Euskadi, i dic casualment perquè aquesta intervenció estava prevista des de fa temps i justament ha coincidit i ha servit per justificar i defensar la sentència del Tribunal Suprem contra el jutge Baltasar Garzón.

 (Segueix)

Existeix la Llibertat d'expressió?

xramis | 10 Febrer, 2012 08:15

“El presidente del Tribunal Supremo (TS) y del Consejo General del Poder Judicial (CGPJ), Carlos Dívar, desde el "más absoluto respeto al derecho a la crítica de las resoluciones judiciales", ha calificado de "inaceptables" las críticas que están recibiendo los magistrados del alto tribunal que han condenado a Baltasar Garzón y ha dicho que constituyen "un grave atentado al Estado de Derecho".   

 

 (Segueix)

Un ministre de cultura mentider.

xramis | 01 Febrer, 2012 22:06

El ministre d'Educació José Ignacio Wert ha mentit en justificar l'eliminació de l'assignatura d'Educació per a la Ciutadania. 
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb