Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

Tornen a recuperar "l'Educació Cívica Nacional".

xramis | 31 Gener, 2012 22:16

El ministre d'Educació i Esports, José Ignacio Wert, ha anunciat el final de la "polèmica" assignatura d'Educació per a la Ciutadania, matèria que serà substituïda per Educació Cívica i Constitucional.

 (Segueix)

Promeses i compromisos ......

xramis | 28 Gener, 2012 09:47

Ahir, en el ple, el batle d'Inca s’enfadava i queixava perquè sempre li acuso de pujar els impostos i taxes municipals, quan segons ell és totalment mentida.

 (Segueix)

“Salut corregeix a Bauzá: L’Estalvi en sanitat és de 14 milions a l’any i no al mes”

xramis | 25 Gener, 2012 15:49

El president José Ramón Bauzá, cercava un titular pel programa radiofònic del seu coreligionari Federico Jiménez Losantos, el menys important era la certesa de les dades.

 (Segueix)

Si ho va dir el president, serà veritat

xramis | 24 Gener, 2012 08:10

Ara ja sabem que al vicepresident econòmic, José Ignacio Aguiló, l’autor d’aquella frase lapidària "Si ho va dir el president, serà veritat» el mou una fe cega.


 (Segueix)

Es fiable el Fons Monetari Internacional?

xramis | 20 Gener, 2012 08:10

Difícilment ningú confiaria en algú que contínuament canvia d’opinió injustificadament, tot al contrari ens allunyaríem del seu entorn; però si aquesta persona a més resulta que és un assalariat de la nostra empresa i ens fa cometre greus errades que perjudiquen els nostre futur, la resposta tindria que ser contundent.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb