Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

Golfería y desvergüenza.

xramis | 23 Octubre, 2011 16:40

González Pons: "Los españoles tienen ya clarísimo que no quieren que gane el PSOE pero aún no han decidido que quiere que gane el PP. Tienen clarísimo que quieren cambio, porque no hay ningún español tan idiota que quiera continuidad como la que el PSOE nos ha dado durante estos años".  

Lamentablemente hay un grado de idiotez extremadamente superior, el de los que se puedan creer las promesas de Pons de crear 3,5 millones de puestos de trabajo.  

Pero sin duda lo que difícilmente se podrá encontrar es un nivel de golfería y desvergüenza mayor que el de González Pons 

55.000 ciutadans desesperats.

xramis | 20 Octubre, 2011 20:50

Mentre els membres del govern segueixen afirmant que no es retallen els serveis públics dels ciutadans, les llistes d'espera en la sanitat pública s'incrementen en un 12%, s'ha dir que més de 13.700 pacients estan en la llista d'espera per ser operats .

 (Segueix)

2011, els pressupostos de la discòrdia.

xramis | 18 Octubre, 2011 10:23

Durant els mesos previs a les anteriors eleccions autonòmiques el Partit Popular va centrar bona part de la seva gestió, com oposició, a criticar durament la manca de voluntat del govern del Pacte d’aprovar els pressupostos de 2011.

 (Segueix)

No ens deien que el PP reduiria l’atur?

xramis | 04 Octubre, 2011 21:45

Desprès de 9 mesos seguits de baixar l’atur a Balears i malgrat que molts varen votar al PP per que creien en les seves promeses de baixar l’atur, Balears encapçala l’increment de l’atur a tota Espanya.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb