Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

L’empresa encarregada de la neteja de la Residència Miquel Mir ha anunciat la immediata suspensió dels seus serveis.

xramis | 24 Agost, 2011 12:08

L’empresa responsable dels serveis de neteja de la Residència de Persones Majors d’Inca, ha comunicat a l’Ajuntament que si no se li abonen les factures pendents de pagament des de principi d’any, que ascendeixen a la quantitat de 22.240,46 €, deixarà de prestar els seus serveis, a partir del pròxim mes de setembre.

 

 (Segueix)

La Residència Miquel Mir advertida de tall de subministrament elèctric i inclusió en el Registre de Morosos, per impagament.

xramis | 22 Agost, 2011 22:35

 

La inadequada gestió de l’equip de govern del PP està provocant greus problemes al desenvolupament diari de l’Ajuntament; en aquest cas és la companyia elèctrica subministradora de la Residència de la 3a. edat Miquel Mir, qui ha notificat el tall de corrent elèctrica a aquesta residència municipal si abans de dia 23 del proper mes no paga el deute existent des del mes d’abril.

 (Segueix)

La estrategia del PP.

xramis | 02 Agost, 2011 07:33

 

Los gobiernos autonómicos, encabezados ahora por el PP, han comenzado sus legislaturas con una estrategia común bien definida y coordinada; un método que definió Noam Chomsky y que el PP está llevando a cabo hasta sus últimos extremos. El método es realmente sencillo se trata de generar problemas donde antes no existían y después ofrecer soluciones, creando la imagen  de buena gestión y eficacia.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb