Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

El PP responsabilitza als inquers del dèficit econòmic generat per la seva nefasta gestió.

xramis | 30 Juliol, 2011 12:01

El PP a ha votat en conta de la proposta socialista de elaborar una auditoria interna per informar de quina és la situació econòmica de l’ajuntament, en especial per impedir que es conegui el que es deu als proveïdors, les factures per treballs realitzades sense tenir pressupost, les obligacions econòmiques que es deriven dels convenis subscrits, el deute bancari.

Aquesta manca de voluntat de donar a conèixer els contes municipals resulta comprensible desprès de saber les darreres dades sobre el resultat econòmic del 2010 que evidencien que la gestió econòmica del PP ha estat totalment nefasta per Inca, qui varen gastar més d’un milió d’euros per damunt dels ingressos que va tenir l’ajuntament inquer.

 

 (Segueix)

La majoria prefereix i confia en Rubalcaba.

xramis | 28 Juliol, 2011 08:21

Rubalcaba és la persona preferida pels ciutadans per ser el nou president de govern i a més és el líder polític millor valorat; així ho afirmen els ciutadans que varen participar a l’enquesta realitzada pel CIS.

 

Entre Mariano Rajoy y Alfredo Pérez Rubalcaba, ¿quién diría Ud. que…?

 

Rajoy

Rubalcaba

Es más eficaz

28.3

38.9

Es más dialogante

25.1

45.3

Entiende mejor los problemas de España

27.6

34.7

Tiene más capacidad de negociación

25.5

42.3

Es más honesto

22.1

31.6

Tiene más visión de futuro

29.7

34.0 

 (Segueix)

Tampoc les tarifes aèries.

xramis | 26 Juliol, 2011 11:18

Fa poc temps es repetien les critiques contra la política del Govern Central, qüestionant  que no s’adoptessin noves mesures per abaratir el cost del transport aeri i per incrementar les connexions.

 

 (Segueix)

Por que decían amor cuando querían decir…

xramis | 19 Juliol, 2011 17:46

El nuevo presidente del Gobierno Balear, lleva camino de batir todas las marcas en lo que se refiere a incumplir su programa y sus propuestas electorales. 

 (Segueix)

Ara austeritat vol dir pujar els sous dels nous càrrecs politics del PP.

xramis | 13 Juliol, 2011 11:44

El PP que prometia austeritat, pareix que la única mesura de control que esta compromès a dur a terme es el tancament de la Televisió de Mallorca; per que ara també hem sabut que es pugen els sous dels càrrecs de confiança del Consell.  (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb