Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

La SERRA DE TRAMUNTANA ha estat declarada per la UNESCO PATRIMONI DE LA HUMANITAT.

xramis | 27 Juny, 2011 16:55

 La declaració per la Unesco de la Serra de Tramuntana com Patrimoni de la Humanitat, és un reconeixement històric per la nostra terra i un èxit de totes les persones que encapçalades per Francina Armengol ho han fet possible.

El PP creu que l'austeritat comença per pujar-se els sous.

xramis | 23 Juny, 2011 20:12

mallorcaprogres.com

 

 M’ha sorprès desagradablement que una de les primeres mesures que el nou govern presidit pel sr. Bauzá ha adoptat, per reduir l’endeutament de la Comunitat, no hagi estat altre que pujar els sous dels seus càrrecs de confiança.

 (Segueix)

Izquierda Unida en la encrucijada.

xramis | 21 Juny, 2011 08:58

Tiene toda la razón el expresidente Guillermo Fernández-Vara, cuando exime a IU de cualquier responsabilidad en cuanto a que el PSOE no gobierne en Extremadura.

  (Segueix)

Nou anys desprès les deu denuncies interposades pel PP contra Margarita Najera, han estat arxivades.

xramis | 20 Juny, 2011 09:17

Amb una breu informació publicada a alguns mitjans de comunicació m'he assabentat que l’audiència Provincial de Palma ha arxivat la darrera causa penal oberta contra la ex-batlesa de Calvià Margarita Najera.

 (Segueix)

Un dia desprès de se anomenat batle d’Inca, Torres empren un safari que el dura a Moscou oblidant la difícil situació que viu la ciutat.

xramis | 14 Juny, 2011 21:23

Després de la constitució de l'Ajuntament d'Inca del passat dissabte, la  primera mesura que ha pres el recent nomenat batle ha estat agafar vacances.

 

 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb