Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

Rajoy se cree España.

xramis | 25 Gener, 2011 20:24

 

Anda Rajoy estos días un poco confuso, dice Rajoy que España tiene sed de urna; pero seguramente quería decir que Rajoy tiene ganas de reeditar su tercera derrota en las urnas.

Si realmente, Rajoy tuviera un mínimo de sensibilidad,  sabría que lo que realmente preocupa y quiere España, y en especial los españoles, es salir de una crisis que el PP rentabiliza hasta extremos insospechados.

Dice Rajoy con una extraña satisfacción, que quiere abrir un nuevo tiempo; mientras el país sufre una de las más difíciles situaciones económicas conocidas; provocadas precisamente por los que ahora dicen que tienen las soluciones.  

 

 

Els pressupostos presentats per l’equip de govern del PP a Inca, son pura ficció i perjudiquen directament als inquers

xramis | 23 Gener, 2011 16:07

A traves del Grup Municipal Socialista he presentat al·legacions contra l’aprovació del pressupost municipal corresponent a l’exercici 2011, aprovat al darrer ple de forma unilateral per part del PP.
Els motius d’aquestes al·legacions es basen en que l’aprovació de factures fora del pressupost per un import de 1.921.730,51 euros. Una situació que produirà que totes les factures emeses per aquests conceptes durant l’any 2010 s’hauran de fer efectives per l’aprovació extrajudicial de les mateixes durant el 2011, produint un nou retall de les partides contemplades al pressupost d’aquest any.
Precisament per aquest motiu, el pressupost del 2011 hauria de contemplar aquest fet amb una dotació econòmica adaptada a la realitat per tal de poder fer front a les obligacions de les partides exhaurides o reduïdes.
Altres del motius que fan inacceptable el pressupost, es centren en la reducció de les partides de caire social, en tempos de dificultats pels inquers, d’aquest forma veiem que les partides d’acció social es redueix un 8%, quan en aquests moments s’hauria de incrementar o al menys mantenir degut a la demanda soferta durant el darrer any.
La situació econòmica actual fa necessari un retall de les despeses emperò des del grup PSIB-PSOE no podem justificar una reducció del 18% en ensenyament, un 12 % en cultura, un 16% en joventut, des del moment que tenen amb un efecte directe sobre la qualitat dels serveis cap als ciutadans. 
Per aquest motiu demanaré al pròxim plenari que es retiri el pressupost i se’n procedeixi a redactar un de nou, considerant les necessitats reals de les partides econòmiques, per fer front a les obligacions dels proveïdors, així com el manteniment de les partides referents a serveis socials, ensenyament, cultura i joventut.

Avui ha estat un gran dia!.

xramis | 18 Gener, 2011 22:38

Avui ha estat un gran dia per tot l'estat Espanyol, per primera vegada al ple del Senat, la càmera de representació territorial, hem pogut utilitzar totes les llengües del Estat.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb