Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

La batalla impossible d’en Rajoy

xramis | 14 Maig, 2009 12:11

Després de les darreres eleccions generals va tenir lloc un convuls Congrés Nacional del PP, del qual va sortir victoriós Don Mariano Rajoy, potser perquè en el partit creien que ell seria com el Cid, que un cop mort guanyaria la batalla enfilant al seu cavall al capdavant de les seves tropes.

Però ni Rajoy és el Cid ni el PSOE un espantat exèrcit àrab.

El resultat d'aquesta brillant idea ha tingut lloc en aquest darrer debat en el que el líder de l'oposició ha caigut del cavall quedant en evidència la més crua realitat, que no és altra que constatar que al PP el dirigeix un cadàver polític. ¿Tornaran a fer el mateix?.

El temps ho dirà.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb