Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

El PSIB-PSOE, presentà una proposta per lluitar per eradicar la violència de gènere de la societat.

xramis | 25 Novembre, 2008 15:35

             Amb l’aprovació de la Llei Integral contra la Violència de Gènere, ara fa  quatre anys,  el compromís adquirit pel govern socialista amb la ciutadania, les institucions, els diferents equips professionals i, especialment, amb les víctimes d'aquesta violència, segueix vigent i més fort que mai.

              El desenvolupament de la Llei s’està dugen a terme d’una forma inexorable: S'ha dotat i se seguirà dotant financerament, el nombre de denúncies ha crescut espectacularment, les infraestructures que contempla la Llei han estat iniciades  en la seva majoria, el Pla de Sensibilització 2007-2008 conclou la seva primera fase el pròxim mes de Desembre amb un alt grau de compliment,  a la vegada que l'impuls per a la consecució dels seus objectius estratègics que  han suposat un enorme avanç.

             Però l'èxit de Lleis com aquesta exigeixen, a més, un suport i voluntat social complets i sense fissures: Les normes han d'emanar de la societat, impregnar a qui van dirigides i aprofundir i arrelar en la seva memòria col·lectiva. Són els drets bàsics de ciutadania i que a han de ser defensats.

 (Segueix)

Barceló posa Balears al centre del món.

xramis | 24 Novembre, 2008 09:29

Dia 17 de novembre de 2008, serà un d’aquells dies que quedaran marcats a la història de la nostra Comunitat. I no és per menys, aquest dia, es va inaugurar la cúpula realitzada per un genial artista mallorquí, Miquel Barceló.

La nova sala dels Drets Humans i l’Aliança de Civilitzacions, situada al palau de les Nacions de l’ONU, a Ginebra, inaugurada pels Reis d’Espanya, serà a partir d’ara un referent de l’art de les illes i un punt d’obligada trobada de la nostra cultura.

            Es tracta d’una obra realment espectacular que pocs artistes estarien capacitats per dur a terme d’una manera tan genial.

 (Segueix)

El esfuerzo inversor del Gobierno para corregir el desequilibrio histórico de la Comunitat de les Illes Balears

xramis | 12 Novembre, 2008 13:09

 ZAPATERO ANUNCIA EN EL SENADO EL COMPROMISO DEL GOBIERNO DE QUE LA REFORMA DE LA FINANCIACIÓN AUTONÓMICA SUPONDRÁ UN IMPULSO ECONÓMICO Y DEFINITIVO PARA LES ILLES BALEARS  

Madrid, 12 de noviembre de 2008                                 

El Presidente del Gobierno, José Luís Rodríguez Zapatero, anunció ayer en el Senado, en respuesta a una pregunta del senador Pere Sampol, el esfuerzo que está realizando el Gobierno en materia de inversión con respecto a Illes Balears, así como los compromisos que está manteniendo en inversión pública y las transferencias de otros recursos que se están llevando a cabo para mejorar la situación general de las islas.  

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb