Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

TV de Mallorca mereix l’enhorabona per l'emissió dels documentals, "MEMÒRIA I OBLIT D'UNA GUERRA".

xramis | 26 Octubre, 2008 20:41

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Dilluns passat TV de Mallorca, va presentar als inquers el capítol que va emetre el dijous, dedicat a Inca. Es tracta de la primera compilació audiovisual dels esdeveniments i els testimonis que va deixar la Guerra Civil a Mallorca, i en aquest cas concret a Inca.

 (Segueix)

Debat de Política General 2008.

xramis | 23 Octubre, 2008 12:06

Hem sent satisfet del que he escoltat al debat, amb la moderació que requereix la situació econòmica mundial.

 (Segueix)

Els Bous de Costitx.

xramis | 18 Octubre, 2008 20:56

És evident que la solució fàcil i oportuna per defensar el vot en contra per tornar els Bous de Costitx a Mallorca, hauria d’haver estat no dir res o més encara, posicionar-me en contra de la postura del meu partit; no obstant la naturalesa humana ens, fa a vegades agafar el camí més difícil que és el de mantenir els nostres principis.

 (Segueix)

La revolución pendiente del siglo XXI: la desaparición de la pobreza mundial.

xramis | 15 Octubre, 2008 06:52

Los datos publicados por el Banco Mundial indican que las tasas mundiales de pobreza continuaron disminuyendo en los primeros cuatro años del siglo XXI.  En este sentido la proporción de personas que viven con menos de 1 dólar al día descendió al 18,4% en 2004, lo que significa que cerca de 1.000 millones de personas se encuentran en situación de pobreza extrema. En 1990, éstas sumaban 1.250 millones.  (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb