Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

Rajoy, no paga el que deu.

xramis | 21 Febrer, 2008 08:56

Pensàvem que el candidat a presidir el govern del estat, venia a Mallorca a pagar el deute, que va deixar la passada campanya electoral, a rel d’un míting que va realitzar a la nostra illa i que va factura al govern de les illes.

Però no va ser així, ni tant sols una disculpa, tant sols acusacions a Zapatero d’enganar a Balears amb carreteres i trens.

No va fer cap referència a si estava disposat, contràriament al que ha manifestat reiteradament, ha augmentar el finançament d’aquesta comunitat, ni tant sols el dels ajuntament de tot l’estat.  

Tampoc va fer referència a l’endeutament, aquest si que històric, que varen deixar els seus companys a aquesta illa i que haurem de pagar entre tots durant els 30 pròxims.

Tant se val, per que ahir en Rajoy venia de franc i  a mi no més en queda la preocupació que no ens hagi deixat més deutes sense pagar.   

El Tribunal Constitucional avala la llei de la paritat

xramis | 11 Febrer, 2008 23:33

 Una vegada més el Tribunal Constitucional ha resolt la demanda d’inconstitucionalitat, feta pel Partit Popular, sobre la Llei de la Igualtat Efectiva d’Homes i Dones, aprovada el passat 22 de març i que modifica alguns preceptes de la llei electoral de 1985.

 (Segueix)

Un nou repte pel sector de la construcció

xramis | 09 Febrer, 2008 13:20

    Vivim uns moments en el que el sector de la construcció i la promoció immobiliària, que durant anys ha estat el motor de l’economia Balear i Espanyola, es troba en un punt crític.   Una situació, que no es pot qualifica de nova a la nostra illa si no més be que respon a processos cíclics.

 (Segueix)

Els bisbes tiren la primera pedra

xramis | 05 Febrer, 2008 22:42

Fa alguns dies ha estat objecte de gran rebombori mediàtic, les declaracions de la Conferència Episcopal, alliçonant els fidels de l’església catòlica, sobre què havien de votar a les properes eleccions generals de 2008. Així, segons ells, no s’han de votar els partits que defensen l’eutanàsia, l’avortament, la llibertat religiosa i de l’educació, el matrimonis que no siguin entre home i dona, ni tampoc els que negocien amb bandes terroristes.

 (Segueix)

La legislatura dels municipis.

xramis | 04 Febrer, 2008 13:59

Si hem de fer cas a les manifestacions que varen fer els participants, entre els que podem destacar els batles de Barcelona, Sevilla, Gijon, Vitòria, Hospitalet entre d’altres, a la 8a. Convenció municipal celebrada aquest cap de setmana a Saragossa, aquesta legislatura serà la legislatura dels municipis.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb