Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

Barrumbada de queixes pel trasllat de la sortida del autocar del hospital.

xramis | 23 Agost, 2007 09:18

Els darrers dies s’han presentat multitud de queixes per part dels usuaris del transport públic del hospital, especialment els dels pobles veïnats.

 

Les reclamacions es fonamenten en que s’ha traslladat la sortida de l’estació del tren a la plaça d’es Lledoner fet que provoca que els usuaris alguns d’ells amb mobilitat reduïda s’hagin de desplaçar a la nova aturada situada a quasi mig quilòmetre de distancia.

 

Les causes d’aquesta modificació de l’aturada del transport al hospital  segons s’han motivat degut a la decisió del equip de govern municipal del PP qui va sol·licitar a la direcció general de mobilitat la seva modificació per mor de les obres que es realitzen al carrer General Luque.

 

Una vegada més ha quedat clara la deixadesa municipal que no ha sabut donar alternatives als usuaris, actuant d’una forma improvisada al no advertir dels canvis, ni a la mateixa empresa transportista, fins el mateix dilluns quant la variació de l’aturada que es va tenir que dur a terme el dimarts.

 

Com mostra d’aquesta imprevisió, basta veure que  l’aturada no presenta les condicions mínimes per protegir als nombrosos usuaris que els dies passats varen sofrir les inclemències del temps.

 

Per altre banda i degut a la distancia que s’ha de recórrer, fa que usuaris amb dificultat de desplaçament s’hagin vist obligats a utilitzar el transports de taxis; en aquest sentit no deixa de ser sorprenent que fa poc dies des de el PP es va proposar reduir la tarifa del autocar imposada pel mateix PP i ara alguns dels usuaris, degut a gestió popular, es vegin obligats a  utilitzar transports molt més cars.

 

Aquest canvi d’aturada també ha afectat al trajecte que s’ha allargat fet que ha provocat una reducció de les freqüències.

 

Tampoc es pot oblidar que actualment no existeix cap vial de vianants que permeti l’accés a l’hospital a peu fet que també ha provocat diverses intervencions de la guardia civil de tràfic, ja que en alguns casos els desplaçaments a peu es feien per la carretera.

 Davant aquest fets el grup municipal del PSOE a l’Ajuntament d’Inca sol·licitarà a l’ajuntament per una part la realització d’un accés de vianant al hospital i per l’altre sol·licitarà a la Direcció General de Mobilitat el manteniment de l’aturada de l’estació, amb la consegüent reestructuració del trajecte invertint l’itinerari fet que permetrà mantenir l’aturada de l’estació i les freqüències sense que les obres afectin al normal ús del transport públic al hospital.

 

Doble moral al PP d’Inca.

xramis | 06 Agost, 2007 06:43

Fa dos mesos era Rotger l’artífex de un hospital perfecte, ara que el PP no governa, es un desastre, oblidant que ell mateix va ser el responsable de les contractacions irregulars de personal pròxim al PP.Es vergonyós que el batle d’Inca, no s’hagi donat compte que l’hospital esta baix mínims, fins ara i precisament quant ho ha tocat amb les seves pròpies mans.

El Grup Municipal del PSOE de Inca ha denunciat reiteradament els greus errors que es varen cometre en la construcció del centre, uns deguts a la imprevisió i a la manca de planificació i altres per la politizació que va fer el PP d’aquest centre inaugurant-lo avanç de les eleccions a pesar de las queixes del gerent Toni Serra, membre del PP, sense que fos operatiu i fent una contractació massiva de personal pròxim al PP.Entre els errors deguts a la manca de planificació cau destacar que el batle de Inca va aprovà i va donar suport a la realització de l’autopista Palma- Alcudia aferrada al centro hospitalari; malgrat a que des de el PSOE es va plantejar al ple la rectificació del projecte a fi de allunyar-la del hospital, extrem que hauria permès solucionar molts dels problemes existents d’aparcaments, circulació i eliminació de les molèsties ocasionades pels renous produïts pel tràfic.No obstant això,  les preses per inaugurar l’hospital avanç de les eleccions ha provocat que es tingui que suportar un hospital que no esta al 100X100 de les seves possibilitats.De la mateixa forma han mancat els controls necessaris per obrir el centre amb total garantia pels usuaris d’aquest Hospital. Evitant per tant els problemes en  infrastructures que ja son insuficients, així com les fallades de caràcter general (a la xarxa elèctrica, instal·lacions, etc.).

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb