Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

Rajoy va arribar a Ibiza com si arribes a les Colònies i es va tenir que tornar amb la cova enmig de les cames.

xramis | 20 Juliol, 2007 07:08

El líder de l’oposició espanyola, acostumat a la verborrea incontinent va arribar a les illes dispost a fer de Sta. Margalida i encendre el foc d’un estiu amb aroma d’eleccions generals.   Certament,  el sr. Rajoy no va aprendre la suficient diplomàcia durant els seus anys de vice-president, per tractar “a las provincias”  amb la prepotència que pensaven ja oblidada.    D’aquesta forma en Rajoy va arriba donant canya, fins que els hotelers Ibisencs el varen agafar per ma i  desprès de canviar de discurs es va tornar més aviat que havia arribat. Ara ha tocat el torn a qualque entitat ecològiques, una d’aquestes que quan governa la dreta les senten mes be poc, que s’ha apressat a dir lo malament que s’ha fet amb l’afer de l’enfonsament del Don Pedro, la poca previsió que s’ha tingut i certament aquesta actitud es molt rentable per que dir que tot s’ha fet malament es una foto segura i moltes vegades justifica la incompetència pròpia o el que es pitjor la manca de implicació; però quedes molt be. En aquest sentit no estaria gens malament que les critiques anessin acompanyades  de propostes constructives per avançat. 

Comencen les Repujades.

xramis | 16 Juliol, 2007 07:32

Com cada any, coincidint amb la temporada d’estiu, comencen les rebaixes a totes parts del estat,  a  totes  no, existeix un petit reducte al centre de l’illa: el de Rotger.

 

La aldea resisteix  en part gràcies a la seva valentia i tossudes, y en part gràcies a un secret: una poció màgica que les aporta als seus habitants força sobrehumana.

 

A Inca poc importa si ara es donen ajudes de 2.500,- euros als pares dels nous nats  o si hi ha rebaixes.

 

L’equip de govern del PP ha decidit augmentar quasi 50% de les quotes d’assistència dels alumnes de l’escoleta municipal Toninaina i un 10% les taxes corresponents al servei de menjador que presta l’escoleta municipal; fet que provoca que dels 120 euros que pagaven els alumnes fins ara, passin a 180 euros per assistència i 104’5 euros al mes, pel servei de menjador.

 

A canvi, el que ha reduït ha estat el servei en una hora diària, tot una mostra d’assistència i ajuda a les families; i tot això sense avisar prèviament ni als pares ni l’AMPA.

El PP ha intentat novament justificar aquesta pujada pel dèficit del servei,  el qual ha augment curs darrera curs, arribant  ja als 300.000 euros anuals.

 

Però el que realment s’amaga son els més de 600.000 euros que l’ajuntament haurà de pagar al incomplir l’acord amb el antic propietari de l’escoleta al que es tenia que haver lliurat un solar del nou  Polígon industrial que per la incompetència del PP encara no s’ha pogut començar.

Tot un èxit desprès de 12 anys de gestió popular. 

Nou fiasco del PP d’Inca.

xramis | 10 Juliol, 2007 06:48

La Comissió Balear de Medi Ambient ha notificat l'ajuntament d'Inca diverses deficiències que suposen que s'haurà de recomençar per quarta vegada consecutiva la tramitació del planejament urbanístic d'Inca. Aquest fet no me estranya ni tampoc me sorprèn, ja que l'actuació de l'equip de govern del PP, en matèria urbanística, ha destacat i destaca pel cúmul de fracassos que acumula. Fa menys de 4 mesos, que des del PSOE vàrem demanar la retirada del ordre del dia del ple de l'aprovació del planejament d'Inca, precisament per mancava l'informe preceptiu de la Comissió de Medi Ambient. Per altre banda els vàrem advertir que en la tramitació del expedient s'havien comès nombrosses errades que feien que tot el procediment fos nul. Ara 4 mesos desprès, ha estat la mateixa Comissió Balear de Medi Ambient que en la seva darrera reunió baix la direcció dels membres del PP la que ha informat negativament la feina feta pel PP local, indicant que s'haurà de refer una vegada més tot el planejament inquer. Tampoc hem sorprèn que mentre el batle d'Inca demanava consens a tota l'oposició, d'amagat i amb nocturnitat fes el darrer intent per que el seu mateix grup l'aproves la seva assignatura pendent,  però ni tan sols d'això ha estat capaç.  

Francina presidenta

xramis | 06 Juliol, 2007 11:10

A la fi na Francina Armengol serà presidenta del Consell de Mallorca. I dic això, a pesar de que Francina serà la dirigent política més  jove de tot l’estat, en ocupar la presidència d’una institució.  La veritat es que na Francina ja du més de 12 anys lluitant durament dins el mon polític,  12 anys amb fracassos i èxits,  però sempre amb un clar  compromís amb el partit socialista i amb els ciutadans. Ara podrà demostrar davant tots la capacitat de feina i d’organització que te aquesta inquera, que revolucionarà el Consell de Mallorca. Sort.

Els 100 dies d’Estaràs.

xramis | 05 Juliol, 2007 11:44

El dinamisme i l’energia de la portaveu del PP la sra. Estaràs, es d’admirar; i això ho saben be els altres aspirants a la vacant que ha deixat el ex-president de la Comunitat i del PP  de forma tan poc elegant.

 

Aquestes qualitats les vàrem poder comprovar ahir mateix. Molt juny de donar al nou govern els 100 dies de gràcia i quan encara la mateixa sra. Estaràs ocupava el càrrec de vice-presidenta del govern Balear en funcions i el candidat socialista Francesc Antich, era només això aspirant al govern, la  sra. Estaràs ja no com un vent fresc si no com un vendaval  va començar a fer una llarga exposició de totes les incògnites que es creen amb aquest nou govern i les mancances i deficiències que existeixen i a les quals el nou govern encarà no ha donat resposta. 

 Sorprenentment, les problemàtiques que va plantejar eren responsabilitat del govern que ella mateixa representava com vice-presidenta, encarà que fos en funcions. 
ella mateixa representava com vice-presidenta, encarà que fos en funcions. 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb