Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

Més publicitat partidista pagada amb doblers públics.

xramis | 17 Abril, 2007 20:18

Des de fa mesos el PSOE inquer, ve denunciant la campanya publicitària que des de les institucions públiques s’està fent a favor del Partit Popular. Concretament el mes d’octubre passat, varen denunciar que el PP havia dissenyat una campanya de propaganda institucional de llarga durada, utilitzada per filtrar propaganda subliminal del PP.

Aquesta campanya es va iniciar al començament d’aquesta legislatura, utilitzant les senyes identificatives del PP, com poden ser el color blau i el taronja que des de fa anys  simbolitza al PP i la utilització de senyes identificatives de la marca PP com pot esser el signe +.

A pesar de les nostres queixes aquesta campanya no s’ha reduït si no tota al contrari s’ha intensificat; així fa pocs dies hi havia a Inca més de setanta cartells anunciant lo ve que ho fan els del PP, inclòs les propostes que faran si guanyen.

Tot perfecte, si no tenim en comte que aquesta propaganda la pagam tots els ciutadans d’Inca.

Aquesta campanya pagada per tots els ciutadans inquers,  com es notori, incompleix la llei Orgànica del Règim electoral i per aquest fet l’hem denunciat a la Junta Electoral de Zona,  sol·licitant la suspensió de la campanya de publicitat i la immediata retirada de la mateixa; així com la tramitació del corresponent expedient sancionador al batle d’Inca i a les demés persones que puguin resultar responsables de la difusió de la referida campanya.

 

Bon temps per llegir...

xramis | 03 Abril, 2007 12:49

Tenim per davant uns dies de tranquil·litat i descans, uns dies ideals per poder agafar un bon llibre i desconnectar- mos del ritme de vida que duem.

Jo, vos recomanaria el darrer  llibre que vaig llegí la Catedral del Mar, un novel·la històrica que ens fa reflexionar en relació a problemes d’actualitat com els immigrants o el valor dels diners.Ara mitjançant els blocs o els correus electrònics tenim una magnifica oportunitat de promocionar, tant els llibres, com la musica, els espectacles,..  que realment mereixen la nostra atenció, sense dependre de les grans promocions publicitaris; per això vos proposo obrir un apartat dels llibres, espectacles, pel·lícules o DVD que més vos hagin agradat.Gràcies  
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb