Xavier Ramis Otazua

Portaveu del PSIB-PSOE a l’ Ajuntament d’ Inca

Si ens dius adéu, vull que el dia sigui net i clar,...

xramis | 26 Març, 2007 09:18

No hem puc creure que el temps passi tan aviat.

No hem puc creure que faci quasi 20 anys que en Serrat cantava que feia 20 anys que tenia 20 anys. No hem puc creure que, el sens dubte millor compositor en llengua catalana, hagi dit prou. Tant de temps ha passat des de que recorrien l’illa per veure els concerts dels cantautors, a la recerca de senyes reivindicatives; a un temps en que just ens despertàvem d’un mal somni, amb el desig d’aconseguir una llibertat desconeguda.Pot ser que ja no hagi cap estaca dreta que sigui necessari estirar, un poc d’aquí un poc d’allà; o pot ser que la que ens queda es la més perillosa per que d’un corc que es transmet com la pitjor de les malalties.   I ara qui ens recordarà aquell núvol blanc, aquella mare mar, aquell viatge a l’Itaca, qui tocarà les campanades a mort, qui tindrà un clavell per tu, qui ens dirà t’estimo.  Que tinguem sort,...

La deficient col·locació de les cameres espia va provoca la caiguda del sostre del centre de formació.

xramis | 23 Març, 2007 10:30

Mentre tant el PP calla davant les greus irregularitats que  cada dia més impliquen al equip de govern en el cas Per Envant. Desprès de quinze dies, des de que esclates el cas de l’empresa Per Envant, ubicada a un local municipal i amb finançament  públic, ni una sola declaració oficial s’ha pogut escoltar per part de les institucions implicades Conselleria de Treball i Formació i Ajuntament d’Inca.     No deixar de sorprendre aquesta actitud quan la tàctica del PP, ha estat sempre utilitzar aquella antiga estratègia: “la de la millor defensa es l’atac”, només en el cas de Yanko s’han detectat actituds similars, curiosament un dels grans valedors del nou propietari va ser precisament el gerent de Per  Envant. Cada dia es coneixen més fets greus, que impliquen directament a la Conselleria de Treball i Formació i a l’Ajuntament d’Inca, entitat que d’acord amb la Llei 13/82 d’Integració Social tenien la responsabilitat de vigilar de forma periòdica i rigorosa, que les condicions de treball dels minusvàlid empleats fossin les adequades,   no obstant tant una com l’altre institució varen fer cas omís  a les queixes dels treballadors, inclòs la Conselleria va privatitzar la gestió fiscalitzatoria d’aquestes empreses. No obstant els autèntics perjudicats son els treballadors  que ara a més han de fer feiner a un centre apuntalat, sense que des de les administracions publiques hagin adoptat cap mesura per garantir la continuïtat dels llocs de feina i el que es més important  la seguretat dels treballadors.

Els Inquers varen donar suport massiu a la manifestació de Salvem Mallorca.

xramis | 19 Març, 2007 09:12

Més 50.000 persones assistiren a la manifestació de Salvem Mallorca, mentre que a la presentació del candidat del PP, Pere Rotger, no arribaren a les 1.500 persones, rebaixant les expectatives creades des del PP, que havia anunciat la presencia de més de 4.000 persones.

 

A aquesta manifestació varen assistir els màxims representants de 180 entitats i partits politics, adherits a la manifestació entre els que podem destacar en Xisco Antic, Francina Armengol i Xavier Ramis, candidats del PSOE al Govern Balear, Consell de Mallorca i Ajuntament d’Inca.

 

La reivindicació dels manifestants, va ser clara,  basta de creixement urbanístic, es necessari un nou model  territorial basat en la sostenibilitat i la protecció mediambiental. 

 

Tot un èxit per tots els col·lectius que lluiten, per frenar l’especulació urbanística i la destrucció del territori, aconseguint que aquesta fos la manifestació més multitudinària celebrada mai a la nostra illa.

 Tot el contrari, passava a Inca en un acte que marca clarament el declivi de l’era Rotger, on ell va afirmar que pel seu despatx han passat més de 50.000 persones, però ens va queda la pregunta on era ell quant venien totes aquestes persones, al Parlament que presideix tal vegada, la veritat que aquesta legislatura municipal si s’ha pogut distingir per qualque cosa ho ha estat pels escàndols sigui les borses del Dijous Bo, sigui el fems que es cobrava als ciutadans d’Inca procedent d’altres municipis, les deficiències en les obres municipals,  els extres en les obres, entre d’altres i tot això per que tenim un batle pluriempleat que no esta on toca estar.  

Conservacionista de dretes...

xramis | 16 Març, 2007 07:11

Les darreres noticies en relació al conservacionista de dretes, com ell es denomina, que ha denunciat unes obres a n’en Miquel Angel March, es refereixen a que es tracte d’un tècnic de la construcció que esta edificant dos habitatges sense llicència a una zona protegida ANEI de Pollença. 

Tot un exemple del que podem denominar de conservacionista de dretes, que ha utilitzat l’atac com la millor de les defenses.  

Tots a la manifestació Salvem Mallorca demà a les 6 h a la plaça d’Espanya.

Miquel Angel, no van per tu van per tots noltros.

xramis | 15 Març, 2007 10:46

Van per tots noltros... Van per tots els que demà es manifestaran a la plaça d’Espanya... Van per tots els que intenten defensar la nostra terra... Van pel GOB que durant anys ha estat el màxim exponent en la defensa del territori balear..  Per això som tots els que ens de preocupar El de menys es si menteixen i utilitzen els seus mitjans per difamar, res els mourà per comprovar si es vera el que denuncien, no mes els interessa el seu missatge: “ fan el que critiquen”.. Per això en més força demà a la manifestació Salvem Mallorca.. A tots els que vulguin comprovar que tot el que diu la dreta es fals els aconsello que consultin la següent pagina wep on podran comprovar que les edificacions que denuncien a en Miquel Angel  March ja existien,   http://www.mapa.es/es/sig/pags/sigpac/intro.htm  
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb